De wondersloffen van “De Oldtimers” gaan in de zomer stalling

oldtimersDonderdagavond 5 juni jl. was de laatste trainingsavond van “De Oldtimers”. Een groep fanatieke spelers die wekelijks op donderdagavond met elkaar trainen en tijdens een vaak lange nazit met elkaar praten over van alles en nog wat. De training staat onder de bezielende leiding van Stef Tijhaar.

Sinds een aantal jaren is het gebruikelijk om het seizoen gepast met elkaar af te sluiten. Nakletsen onder het genot van een hapje, kippetjes van het spit, en een drankje over het afgelopen seizoen, wat ging er goed, wat ging er helemaal verkeerd en wat zou er veranderd kunnen worden voor het nieuwe seizoen.

Zoals het hoort bij een goede leider heeft Stef een woord van dank gesproken voor “De Oldtimers”. In het algemeen was Stef uitermate tevreden over de getoonde inzet, het getoonde niveau en de wekelijks hoge opkomst. De gemiddeld opkomst was 18 spelers per trainingsavond. Een gemiddelde opkomst waar de technische staf van de selectie van SC Wesepe jaloers op kan zijn!!!!! Stef had een klein minpuntje te melden, de met 6 – 1 verloren wedstrijd tegen Diepenveen op 30 mei jl.

Daarnaast had Stef voor alle spelers ook nog een persoonlijk woord, voor sommigen positief en voor anderen een beetje kritisch of hilarisch. Een kleine greep uit de woorden van Stef.

Remon Slinkman
Is toch wel de meest beweeglijke speler op het veld. Eigenlijk heeft hij meer talent als scheidsrechter maar na de tijd kun je hem er altijd goed bij hebben.

Harry Wichems
Ondanks zijn zestig jaar; als het kan altijd aanwezig. Staat tegenwoordig wel wat te vaak met de handen in de lucht wanneer zijn benen niet meer uitvoeren wat hij in z’n hoofd heeft zitten.

Jeroen Harmsen
Past zich geweldig aan op donderdagavond. Tijdens de training wat minder (eigenlijk is ie te goed voor ons nivo) maar na de training valt er niets op aan te merken.

Henk Dijkslag
Nestor, organisator en animator van activiteiten. Staat vaak op de goede plaats en daar blijft ie dan ook lang staan wachtend op nieuw succes. Wil de bal altijd wel precies in de voeten hebben.

Jos Jansen
Ten allen tijde de leider in het veld. Zowel op zondag als op donderdag. Weet steeds exact aan te geven waar het bij zijn medespelers misging. Maar …… alom waardering voor alles wat Jos voor de club doet.

Marcel Bosman
Zit aan alle kanten in de kreukels maar gaat altijd voorop in de strijd. Eigenlijk een echte Feijenoord-man omdat hij bij de indeling van de partijen meestal voor 2 wordt geteld; zeg maar de 12e man.

Tot slot werd Jan Lenderink door Stef nog in het zonnetje gezet. Volgens de door Stef bijgehouden statistieken is Jan Lenderink de speler die de meeste trainingen heeft bezocht in het seizoen 2013-2014. Bovendien heeft Jan wederom gezorgd voor de voortreffelijke kippetjes van het spit. Als grote blijk van waardering heeft Jan uit handen van Stef 2 schitterende geschenken ontvangen. Een jonge hen en een doosje met eieren. Geschenken met natuurlijk een duidelijke boodschap richting de laatste training van

“De Oldtimers” van het volgende seizoen 2014-2015.