43ste Sixesday Wesepe komt eraan.

Op sportcomplex “De Muggert” vind normaal gesproken in het eerste weekend van juni traditiegetrouw de Sixesday plaats. Dit keer door Pinksteren niet op 5 juni, maar dit keer op 19 juni 2022. Dit onder getrouwe slogan:

 “Meedoen is belangrijker dan winnen!”

Wat is Sixesday?

Voor de onbekenden even een uitleg wat Sixesday precies inhoud. Dit betreft een manier om sport te beoefenen in een eigen zelf samengesteld team. De sporten die aangeboden zijn Voetbal en Volleybal. Met je eigen tenue en teamnaam mag je strijden voor eeuwige roem in je eigen poule. De deelnemende teams regelen de sportkleding, de commissie de rest. Vooral de teamnamen zorgden in het verleden voor uitdagingen voor de commissie dus wees creatief.

Sixesday voor de jeugd

Ook aan de jeugd in Wesepe wordt er op 19 juni gedacht. Op basis van leeftijd mogen reeds bestaand of onbekenden oudste voetballers zich mengen in een leuke voetbalcompetitie. Onder begeleiding van een coach zal er gespeeld worden op de Weseperse velden. Voor de jongere jeugd zal er een spelletjescircuit aanwezig zijn.  Buiten dat is voor de jeugd een springkussen en andere vorm van vertier te vinden.

Opgeven?

Opgeven als senioren team kan via de volgende link: Opgave Senioren Sixesday. Kosten bedragen 15 euro per team en kan op de dag worden betaald. Opgave voor de jeugd kan via de volgende link: Opgave Jeugd Sixesday en is kostenloos

Wat is er nog meer

Tijdens deze dag zorgen de nodige en zo belangrijke vrijwilligers van Sportclub Wesepe voor een mooie plek om sport en plezier hand in hand te laten verlopen. Tijdens en na afloop is in en om de kantine de mogelijkheid voor een hapje en drankje. Na afloop zal er muziek gedraaid worden en kan er nagepraat worden over hoe je als team of bezoeker de dag hebt beleeft.

Via sociale media en de website van Sportclub Wesepe zal meer informatie worden gedeeld.