Afsluiting voetbal seizoen 2010-2011

Zondag 15 mei is het weer zo ver! De Supportersvereniging organiseert een grandioos feest ter afsluiting van het voetbalseizoen. Na afloop van de wedstrijden van de lagere elftallen, het dames elftal, en de training van de selectie, zal er een feest plaatsvinden in de kantine. Het feest zal na afloop van de te spelen wedstrijden beginnen. Voetballers, leiders, supporters, vrienden en familie, een ieder is van harte welkom.

We hopen er zo een gezellig feest van te maken om het seizoen op passende wijze af te sluiten. Tijdens dit feest worden ook de prijzen weer verdeeld. Er is dit jaar zelfs een nieuwe prijs te verdelen. Door het ontstaan van het vrouwenvoetbal zal er voor het eerst ook een bokaal worden uitgereikt voor de topscoorster van het afgelopen seizoen. Misschien gaat één van de voetbaldames er zelfs wel met de prijs voor speler(speelster) van het jaar vandoor!! Zorg dus dat je allemaal aanwezig bent, want misschien ben jij wel één van de winnaars!

We hebben de kantinecommissie ruim van te voren ingelicht, dus er zal eten en drinken genoeg zijn. Vanaf 14.30 uur wordt tevens de ontknoping in de Eredivisie live uitgezonden op groot scherm:

Pakt Ajax na 7 jaar eindelijk weer eens de titel, of weet FC Twente opnieuw de zwaar bevochten schaal te veroveren?

We hopen u zondag allen te zien om er gezamenlijk een groot feest van te maken!

Tot 15 mei,

De Supportersvereniging