Aerobics, sport en spel, yoga en Zingende Badmutsen

Aerobics, sport en spel & yoga – maandag 28 augustus 20.00 tot 21.30 uur

Op maandagavond 28 augustus, van 20:00-21:30, nodigen wij jullie uit voor een sportieve avond vol sport en plezier op het voetbalveld.  

 Tijdens deze avond organiseren wij een aerobics-instuif, waarbij je kunt genieten van een dynamische en opzwepende work-out. Of je nu een beginner ben of al veel ervaring hebt, iedereen is welkom om mee te doen en de positieve energie te voelen. Laat je leiden door de enthousiaste instructeur Ellis en dans op de ritmes van opzwepende muziek.  

Maar dat is nog niet alles! Wij hebben ook een sport en spel gedeelte gepland, waarin je kunt deelnemen aan verschillende leuke uitdagende activiteiten. Onder begeleiding van Bieb zullen we een reeks spellen en uitdagingen aanbieden die zorgen voor veel plezier terwijl je actief bezig bent.  

 Om de avond op een ontspannen manier af te sluiten, hebben we ook een yoga sessie gepland onder begeleiding van Toos. Het is de perfecte manier om je geest en lichaam te ontspannen na de inspannende activiteiten van de avond.  

 Kom op maandag 28 augustus naar het voetbalveld van 20:00-21:30 en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze sporten. Doe gezellig met ons mee en geniet van een avond vol beweging, lachen en nieuwe ervaringen.   

Zingende Badmutsen bij de ouderengym – maandag 4 september 13.00 tot 14.00 uur

Maandagmiddag 4 september brengen de Zingende Badmutsen een bezoek aan Wesepe. Zij zullen tijdens de les van de ouderengym zorgen voor een beetje extra gezelligheid en gekkigheid. De Zingende Badmutsen is een theater duo uit Olst. Met hun nostalgische muziekkar en knotsgekke sketches kan het niet anders dan een leuke middag worden. Meebewegen op hun liedjes. U komt toch ook meedoen? Van 13:00- 14:00 uur in De Nieuwe Coers in Wesepe.