Bespaar op je zorgpremie via Salland Clubactie

Salland Zorgverzekeringen CMYKWe zijn de afgelopen weken in gesprek geweest met Salland Zorgverzekeringen. De zorgverzekeraar uit Salland heeft een concept bedacht waarmee ze intensief samenwerken met sportverenigingen. De Salland Clubactie. Leden krijgen met deze actie een aantrekkelijke korting op de zorgpremie, en de clubs scoren grote bedragen voor in de clubkas.

Vorig jaar deden al 8 sportclubs mee die gemiddeld tussen de 2.500 en 3.500 euro scoorden.  Goede actie dus! En het mooie is dat wij hier met onze club ook aan meedoen dit jaar.

Beeld Salland Clubactie Even de voordelen op een rij:
Via onze club:

  • Sluit je een goede zorgverzekering op maat af
  • Krijg je een flinke korting op je premie
  • Krijgt onze club een mooi bedrag voor in de clubkas

… Een mooie win-win-win dus!

 

Gezonde samenwerking

Salland Zorgverzekeringen is trots op de samenwerking met sportverenigingen in de regio. En daar is onze club er dus één van. De sportclubs zetten mensen letterlijk in beweging. Iets wat ook de missie van Salland Zorgverzekeringen is. En wij zijn er ook blij mee. Extra geld in de clubkas besteden we namelijk aan leuke dingen voor de club. Salland Zorgverzekeringen maakt midden november de premie bekend. Dan kan er weer overgestapt worden. We laten dan weer van ons horen!