Dames strijden volop in districtscompetitie

De tennisdames hebben de eerste drie rondes van de KNLTB-districtscompetitie gespeeld. De eerste ronde moesten de speelsters nog even opwarmen, maar in ronde 2 en 3 lieten ze goed zien wat ze kunnen. Lees hieronder de verslagen. Nieuwsgierig geworden? De dames worden graag aangemoedigd! Open de pagina Districtscompetitie voor het speelschema.

Wesepe 1 – Nijverdal 4, zaterdag 9 april 2011
Vol goede moed begonnen we aan onze eerste competitiedag. We hadden de maandag ervoor nog goed met z’n allen geoefend en we waren toch behoorlijk in vorm. Op de dag zelf ging het helaas niet zoals we hadden gehoopt. We verloren met 5-0.

Deventer 5 – Wesepe 1, zaterdag 16 april 2011
Aangezien DLTC te weinig banen beschikbaar had ten opzichte van het competitieteam, werd er uitgeweken naar tennispark TC Salland (ook wel bekend van de binnenbanen Bathmen, die voor de FTO-competitie gebruikt worden als thuisbasis). Het weer was super, de sfeer goed en de strijd was spannend tot het einde. Annemieke won het enkelspel met een driesetter. Liset verloor uiteindelijk met een tiebreak in de derde set haar enkelspel, na zo’n drie uur (!) op de baan te hebben gestaan. Verder werden er twee spannende dubbelpartijen nipt verloren en bij één dubbelpartij gingen wij er met de punten vandoor. Uiteindelijke eindstand: 3-2 verloren.

Wesepe1 – M.T.V.’65, zaterdag 23 april 2011
Een prachtige, zonovergoten dag en we hadden zeker goede zin. We begonnen met een lekkere koek van de plaatselijke bakker, zodat we er tegenaan konden. Rond 13.00 uur op het heetst van de dag was de strijd ook verhit…Helaas verloren we beide dubbels, waar we mee van start waren gegaan. Na een verfrissende sproeibeurt verloor Ingrid na de tiebreak toch de singel, hoewel ze prima gespeeld heeft. De tegenstandster bracht gewoonweg alle ballen terug.. Ook de dubbel van Marie en Ans bracht geen punten. En toen nog een bloedstollende singel, waarbij Liset in de derde set een tiebreak te spelen had… en je raadt het al: helaas met 5-7 verloren! Al met al lekker gespeeld met leuke rally’s. De puntenverdeling was hiermee dan ook niet in overeenstemming: 0-5 verloren.