Dank je wel avond SC Wesepe

Beste vrijwilliger van SC Wesepe,

 Sportclub Wesepe heeft de laatste jaren nogal wat gevraagd van de vele vrijwilligers binnen de vereniging die bijvoorbeeld werkzaam zijn als leider of scheidsrechter van jeugd of senioren, jeugdkampleiding, onderhoudsmedewerker, kantinemedewerker, bestuurslid, allerlei commissies, en natuurlijk de vele helpers op de bouw. Iedereen doet dit natuurlijk in het belang van zijn of haar club.Anders dan andere jaren worden de vrijwilligers niet per brief uitgenodigd, maar wordt dit door middel van een nieuwsbrief, de website van SC Wesepe en de Dorpskrant kenbaar gemaakt. Sponsoren krijgen wel een aparte uitnodiging.

We hebben gemeend voor jullie (met partner) een  DANK-JE-WEL avond te organiseren, en wel op vrijdag 18 mei a.s., aanvang 20 uur op Sportpark “de Muggert”.

 De commissie, bestaande uit Simone Oosterkamp, Greta Bosch, Annemiek Nieuwenhuis en Mark Achtereekte, zal trachten een leuk programma in elkaar te zetten en er zal een hapje en een drankje klaarstaan.

Op deze avond zullen we op een leuke ontspannen wijze de vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet voor SC Wesepe, in wat voor vorm dan ook.

 U bent samen met uw partner van harte welkom.