Dansspektakel Jazz tijdens Dance2Demo

Dance2Demo_01Tijdens de Dance2Demo in de Scheg op zondag 7 juni hebben alle vier jazzdansgroepen van Sportclub Wesepe weer geschitterd. Op dit jaarlijkse dansevenement hebben de jazzdames en -heer mooie optredens gegeven voor een groot publiek in de Scheg. Ze werden door flink wat publiek uit Wesepe aangemoedigd via de tribunes.

Onder leiding van Romy Kleine Schaars hebben de jongste meiden van 5 tot 7 jaar flink gedanst in hun glitterjurken op het nummer Spiegelbeeld. Wat hebben ze het goed gedaan! De meiden in de leeftijdscategorie van 9 tot 13 jaar hebben onder leiding van Romy Kleine Schaars een zeer mooie mix gedanst. Op het nummer Glitter & Glamour hebben de meiden en heer in de leeftijd van 7 tot 9 jaar een mooie show weg gegeven. De dames vanaf 13 jaar hebben onder leiding van Mariella van der Have in het middagprogramma in de spotlights gestaan en gedanst op het nummer Thinking out loud van Ed Sheeran. Sportclub Wesepe mag trots zijn op zo’n grote, fanatieke groep dansers en die hopelijk nog vele jaren mee mogen doen op dit grote dansspektakel in Deventer.

Dance2Demo is een dansevenement dat tot stand is gekomen door een samenwerking tussen de commissie Dans van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie en de organiserende vereniging SVOD Deventer. Aan het Dance2Demo weekend hebben circa tweeduizend dansers meegedaan in drie shows. Dit seizoen worden er over het hele land verspreid veertig Dance2Demo’s gehouden. Uit alle dansen worden de 25 mooiste, leukste, meest vertederende of meest opvallende dansen gekozen voor de Dance2Show in het theater.