DATUM OM ALVAST TE NOTEREN:

21 september voorlichtingsavond voor alle kantinemedewerkers en bestuurskader. Sportclub Wesepe gaat met de gemeente en de andere sportverenigingen in Olst/Wijhe een Convenant paracommercieel/sportverenigingen Olst-Wijhe ondertekenen. Het Bureau Horeca Bijzondere Wetten(BHBW) zal de komend 2 jaar 3 x per jaar op bezoek komen en controleren of we volgens de voorschriften handelen. Als vergunninghouder hebben we uiteraard de plicht aan de voorschriften te voldoen. Op maandagavond 21 september komt BHBW bij ons in de kantine een voorlichtingsavond verzorgen. Het is belangrijk dat alle kantinemedewerkers hierbij aanwezig zijn. Aanvangstijd en eventuele verder informatie volgt tegen die tijd. Algemeen Bestuur en kantinecommissie Sportclub Wesepe.