De peuter- en kleutergym is weer begonnen

De peuter- en kleutergym is weer van start gegaan! Iedere vrijdagmiddag organiseert de afdeling gymnastiek een leuk en gevarieerd gymnastiekuurtje voor kinderen vanaf drie jaar. Inge Wouters is al jaren het vertrouwde gezicht tijdens deze lessen. Vanwege haar zwangerschapsverlof is zij er echter even niet bij. Davy Timmer Arends neemt tot de zomer de lessen van haar over.

De peuter- en kleutergym is iedere vrijdagmiddag en duurt drie kwartier. De jongste groep, voor kinderen van drie en vier jaar oud, begint om 14.45 uur. De kinderen vanaf vijf jaar zijn daarna aan de beurt. Zij starten om 15.30 uur.

Op dit moment sporten de peuters en kleuters op het sportcomplex buiten. Zodra het weer is toegestaan, gaan ze de Nieuwe Coers in. “Want,” zegt Inge, “daar kunnen we echt veel meer klimmen en klauteren. En dat is juist zo enorm leuk om met de gym te doen.”

Wil je jouw kind ook opgeven voor de peuter- en kleutergym of wil je een keer een proeflesje meemaken? Neem dan contact op met Marlies Schreur: marliesschreur@live.nl, 06 – 10 05 93 30.