“De Sterrenleague” in Wesepe

Op zaterdagmorgen 10 december wordt voor de 4e keer dit seizoen een toernooi gespeeld in de Sterren League. Om 10.00uur is de aanvang op sportcomplex de Muggert in Wesepe. Deze League is bedoeld voor voetballers die nog niet in de F-teams spelen (dus voor 5 en 6 jarigen).

Deelnemers zijn Kon. UD, Schalkhaar, Holten, ABS, Wesepe, Diepenveen en Witkampers. In een uur tijd speelt ieder team van 4 spelers 3 wedstrijden van 13 minuten. Hierna worden er ook nog
penalty’s genomen. Op het hoofdveld worden 10 veldjes uitgezet, zodat er 80 voetballertjes tegelijk aan het spelen zijn. Er zijn geen scheidrechters, zodat er lekker in een ongedwongen sfeer gespeeld kan worden. We hopen op een hoop publiek, voor de jongste voetballers van bovenstaande verenigingen. Alle opa’s, oma’s, tantes, ooms, neven, nichten, ja iedereen is welkom.

Dus tot ziens op zaterdagmorgen 10 december!