Doe mee aan de Nationale Voetbalkampen 2011!

Wil jij net zulke acties kunnen maken als Messi? Of wil jij net zo hard kunnen schieten als Cristiano Ronaldo?

Dan kan je van de zomer meedoen met de 5-daagse Nationale Voetbalkampen. Stervoetballer Dennis Bergkamp is ambassadeur van de Nationale Voetbalkampen! Klinkt goed hé?! Geef je op en beleef samen met je vriendjes en teamgenoten een geweldige tijd!

Daag je vriendjes uit en versla ze in een 1-1 duel of speel voetvolley tegen de begeleiders! Het kan allemaal tijdens het voetbalkamp! Natuurlijk zal er ook deze keer weer een team van enthousiaste begeleiders klaar staan om je voor verschillende uitdagingen te zetten, schijnbewegingen te leren, handige tips te geven en één groot feest van jouw kamp te maken! Verschillende spellen en activiteiten, zoals de beroemde buikschuifbaan, maken deze dagen tot de leukste dagen van je leven!

Je kan kiezen tussen de dagkampen, waarbij je elke dag word weggebracht en opgehaald, en de interne kampen, waarbij je zes dagen van huis bent, overnacht op camping de Woensberg en kan gaan genieten van een geweldige kampsfeer! Naast de voetbalkampen is er voor de enthousiaste sporter ook het 5-daagse Multisportkamp (8-10 en 11-14 jaar) en/of het 5-daags Sport en Spelkamp (5-7 jaar)!

Extra informatie:

De dagkampen duren van maandag t/m vrijdag, elke dag van 9.30u tot 16.30u. Je kan gebracht worden om 8.30 uur en gehaald worden tot 17.30 uur. Prijs €299, -. De interne kampen duren van zondag t/m zaterdag. Prijs €439, -. Inschrijven en meer informatie: www.voetbalkampen.com