!!Feest!! – Laatste wedstrijd van het seizoen

Beste Sportvrienden en –vriendinnen,

!!Feest!!

De laatste wedstrijden van het seizoen worden a.s. zondag 18 mei gespeeld.

Zoals jullie inmiddels gewend zijn organiseert de Supportersvereniging van S.C. Wesepe een knallend feest ter afsluiting van het seizoen.

Dit seizoen hebben we, naast de uitreiking van de Speler- en Speelster van het Jaar award en de uitreiking van de Topscorer en Topscoorster, een middag vullend programma.

Om 12.00 uur wordt er afgetrapt door twee elftallen van oud eerste spelers van S.C. Wesepe 1.

Naar de kwaliteiten van de spelers kijkend belooft dit een waar spektakel te worden. Echter, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor het spelen op kunstgras.

Direct na de wedstrijd wordt er gestart met een Bull Shit Bingo en kunt u in ons schitterende clubhuis terecht voor een gezellige borrel.

Aansluitend de uitreiking van:

Speler- en Speelster van het jaar
Topscorer- en Topscoorster van het jaar

We hopen jullie op a.s. zondag 18 mei om 12.00 uur welkom te mogen heten op onze schitterende accommodatie,

Met sportieve en feestelijke groet,

De Supportersvereniging!