Geen Nieuwjaarsreceptie, ook Oliebollentoernooi afgelast (UPDATE)

Update 27-12-2021: Het Oliebollentoernooi gaat toch niet door
Door het oprukken van de Omikron variant heeft het kabinet op 18 december tijdens een persconferentie een lockdown aangekondigd.Dit maakt het ook niet meer mogelijk om te sporten en daarom kunnen we helaas het Oliebollentoernooi ook niet door laten gaan.

Originele bericht:

Gisteravond was er weer een Corona persconferentie waarin de heren Mark Rutte en Hugo de Jonge aangaven dat de huidige maatregelen verlengd gaan worden tot 14 januari 2022. Als gevolg daarvan heeft het bestuur van SC Wesepe besloten de Nieuwjaarsreceptie, die gepland stond op 9 januari 2022, niet door te laten gaan. Dit omdat er dan te veel mensen bij elkaar in de kantine komen, en de 1,5 meter afstand dan niet gehandhaafd kan worden. 

Sporten is nog steeds wel toegestaan tussen 05.00 uur en 17.00 uur. Het traditionele Oliebollentoernooi zal dan ook wel doorgaan. Het Oliebollentoernooi begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. De kantine en de kleedkamers mogen alleen betreden worden na het tonen van een geldige QR code en is alleen geopend voor deelnemers van het Oliebollentoernooi. Publiek is conform de huidige maatregelen dan ook niet toegestaan. De kantine zal vanaf 9.30 uur geopend zijn voor een bak koffie voor de deelnemers.  

De verloting zal wel doorgaan. 

Het bestuur wenst u allen alvast fijne feestdagen en een gezond 2022.

Sportieve groet,

Bestuur SC Wesepe