Geslaagd jeugdkamp 2010 –> nu ook foto’s!

Jeugdkamp 2010 zit er weer op. We hebben drie zonnige, drukke dagen achter de rug. Zodra het vrijdag donker werd gingen we de bossen in voor een superenge spooktocht… Nadat deze achter de rug was, werden we verrast met een gastoptreden van de Annonanno’s. Daarna ging iedereen de tent in, maar van veel slapen was geen sprake.

De zaterdag begon dan ook al erg vroeg. Die ochtend hebben we in het dorp alle ‘vossen’ ontmanteld. ’s Middags stonden er een drakenstormbaan, een dikke Bertha en een sumoworstelring klaar waar veel gebruik van werd gemaakt. Na de pannenkoeken – met dank aan vele ouders voor het bakken – werd er ’s avonds veel geld gesmokkeld, waarna het dit keer wel snel rustig was in de tenten.

Zondag hebben we lekker uitgeslapen, nog een potje slagbal gespeeld en daarna maakte iedereen zich snel klaar voor de Bonte Middag. We hadden veel publiek: ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s zaten klaar om naar de optredens te kijken. Na veertien spetterende acts – met Gerard Joling als winnaar – was het jeugdkamp afgelopen. Op naar volgend jaar!

Bekijk de foto’s van dit jeugdkamp

Leave a Reply