HET SEIZOEN VAN DE VOETBAL JEUGD

Trotse jeugdvoorzitter van SC Wesepe spreekt;
We hebben een topseizoen gehad voor alle jeugdteams;
1 kampioen najaarscompetitie;
Elk team goede zaalcompetitie gespeeld, 1 team zelfs winnend afgesloten;
3 kampioenen voorjaarscompetitie;
1 bekerwinnaar;
2 teams een klasse hoger na de winterstop;
Alle teams beter gepresteerd na de winterstop.
Kortom, super seizoen.

Het seizoen is nog niet afgelopen, er moeten nog een paar competitiewedstrijden worden afgerond en nog een aantal toernooien.
Succes nog voor deze wedstrijden en toernooien!

Helaas hebben we afscheid genomen van een aantal jeugdtrainers/jeugdleiders; Wijnand Rouweler, Mischa Schipper, Vincent Aarnink, Frank Regelink, Onno Eertink, Dave Kok, Gejo Rouweler en Harrie Booijink. Hartstikke bedankt voor jullie inzet het afgelopen jaar/de afgelopen jaren.

We kunnen ook nieuwe trainers/leiders verwelkomen; Henk van Zuuk en Hans Koerhuis. Ik wens jullie alvast heel veel succes met het trainen/leiden van jullie team.

De 5 jongens die hun maatschappelijke stage hebben gelopen bij onze sportclub; Vincent Achtereekte, Mart Revenberg, Rick Saris, Chiel Schutte en Hans Tijhaar blijven volgend jaar ook inzetbaar voor de jeugd. Is het niet om een team te trainen, dan wel om scheidsrechter te zijn bij de E- en F-pupillen. Dank je wel!

Leiders, trainers, spelers en speelsters van de jeugdteams; gefeliciteerd met jullie prestaties en bedankt voor dit mooie seizoen!

Last but not least wil ik Rik Middeldorp bedanken voor de fijne en prettige samenwerking dit seizoen.

Fijne vakantie allemaal!!!

Groeten,
Inge Wouters