Het Weseper tennisseizoen start 12 april

De afdeling Tennis van SC Wesepe opent het nieuwe seizoen op zondag 12 april (weekend na Pasen) met het openingsternooi. Dit toernooi start om 10.00 uur. Je hiervoor opgeven is niet nodig, er zal getost worden.

Lees verder welke tennisplannen er dit jaar nog meer zijn.

Damesteam in KNLTB- voorjaarscompetitie
Een week eerder start de KNLTB-voorjaarscompetitie. Hier doet een damesteam namens SC Wesepe aan mee. Als er nog belangstellenden zijn die met dit team mee willen strijden, dan kunnen zij zich aanmelden via tctenniswesepe@hotmail.com. Je speelt in een wisselend team met een vooraf opgesteld schema, waarbij je vooraf kunt aangeven op hoeveel zaterdagen we op je kunnen rekenen.

Clubcompetitie
De clubcompetitie start dit jaar op 1 juni met de mix dubbels. Drie weken later is het de beurt aan de dames en heren enkels. Er wordt afgesloten met de dames en heren dubbels in de week van 24 tot en met 28 augustus.

We  hopen  ook dit jaar weer op een grote opgave, nu ook van de andere leden en zomerleden die wat uitdaging zoeken. Dus doe eens gek en geef je gewoon op! Het zou mooi zijn als we deze clubcompetitie een mooi vervolg kunnen geven! Maar daar hebben we jullie wel voor nodig!

Volgen van tennislessen
Voor leden van de afdeling Tennis van Wesepe zijn er ook dit jaar weer mogelijkheden tot het volgen van tennislessen. Informatie hiervoor kun je verkrijgen bij Erwin Kerkmeijer, tel. 0570 – 53 07 70. Via tctenniswesepe@hotmail.com kun je je opgeven voor de lessen.

Zomerlidmaatschap
In de zomermaanden juni, juli en augustus, waarin de overige sporten op een lager pitje staan, is er voor leden van SC Wesepe wederom de mogelijkheid om zich aan te melden voor het zomerlidmaatschap tennis. Nadere informatie hierover volgt.

Jaarkalender afdeling Tennis

Start KNLTB-competitie za. 4 april 2015
Openingstoernooi SC Wespee zo. 12 april 2015
Clubcompetitie – mix dubbel 1 t/m 5 juni 2015
Clubcompetitie – dames en heren enkel 22 t/m 26 juni 2015
Clubcompetitie – dames en heren dubbel 24 t/m 28 augustus 2015
STIPP-toernooi Olst-Wijhe 21 t/m 27 september 2015
Afsluitingstoernooi SC Wesepe vr. 2 oktober 2015