Inschrijving STIPP-cup start binnenkort

In 2012 wordt er alweer voor de vierde keer op verenigingsniveau gestreden om de STIPP-cup. Dit jaar is dat in de week van 17 tot en met 23 september. De inschrijving hiervoor start binnenkort.

Elk jaar blijkt de strijd om de STIPP-cup een gezellig, informeel en sportief toernooi te zijn, dat zich afspeelt op de sportparken van Wijhe, Olst en Wesepe. Dit jaar doet voor het eerst de tennisvereniging uit Welsum ook mee aan het toernooi en er zullen dus ook aan de overkant van de IJssel de nodige partijtjes gespeeld worden.

Vanuit SC Wesepe deden er vorig jaar drie dames dubbel-combinaties mee, één gemengd dubbel en ook voor het eerst een heren dubbel-combinatie. We verwachten dat er meer leden enthousiast zijn geraakt en zich hiervoor opgeven: gewoon doen! Naast de hiervoor genoemde combinaties kun je je opgegeven voor heren enkel of dames enkel. Je mag zelfs deelnemen aan twee categorieën.

Houd de dagen in week 38 zoveel mogelijk vrij. Wel is het mogelijk een aantal tijdstippen door te geven waarop je verhinderd bent. Binnenkort kun je je weer digitaal inschrijven via www.toernooi.nl of via de papieren inschrijfformulieren die dan in het Muggerthuisje komen te liggen. Houd dit dus in de gaten.