Jazzleden schitteren tijdens Dance2Demo

Dance2Demo2016_10Zondagmiddag 22 mei hebben vier jazzgroepen van Sportclub Wesepe meegedaan aan de jaarlijkse Dance2Demo in de Scheg in Deventer. En wat hebben de dames en heer geschitterd deze middag! Als hoogtepunt mochten de dames van de jongste groep de eerste prijs mee naar huis nemen!

De middag begon al vroeg in de Nieuwe Coers met een flinke dosis gezelligheid. De generale repetities vonden plaats, maar er moest natuurlijk ook voor een mooi uiterlijk (haar, make-up en kleding) worden gezorgd.

Met 37 dansers zijn wij aan het einde van de middag naar de Scheg vertrokken voor de Dance2Demo. Onder toeziend oog van veel Weseper publiek op de tribunes hebben de vier jazzgroepen onder leiding van Dana de Weerd en Romy Kleine Schaars mooie dansen laten zien. De jongste groep heeft op het lied Vakantie vrolijk gedanst. De groep van 8 tot 10 jaar heeft in het zwartwit gekleed de dans Stiches laten zien en de dansers van 10 tot 12 jaar hebben in glitterkleding flink gedanst op het lied What do you mean van Justin Beeber. De oudste groep dansers heeft in mooie neonoutfits een mooie dans ‘Light it up’ laten zien aan het publiek.

Aan het einde van deze leuke middag was er nog een prijsuitreiking in drie categorieën, waarbij de jongste groep in de categorie tot en met 10 jaar de eerste prijs won. Wat waren zij blij en wat zijn wij als Sportclub Wesepe trots op deze dames!