Jeugdkamp | Lievelde

Afgelopen Pinksteren konden we eindelijk na twee jaar weer op kamp. We reisden af naar Lievelde, Beusink recreatie. Nadat de bedden waren opgemaakt en het nodige snoep al was genuttigd.. was het tijd voor het avondeten: broodjes hamburger met sla, tomaat én komkommer 😉 Daarna was het tijd voor een activiteit. De bossen van Lievelde werden onveilig gemaakt door de drugsdealers met zakjes drugs, eh.. meel.

Er was veel geld opgehaald met de verkoop van de paaseieren en het autowassen, dus we konden de hele zaterdag erop uit. We begonnen in het klimbos in Ruurlo. Als behendige apen en panters trotseerde iedereen de diverse routers door het bos. Sommige heldhaftige kinderen én leiders durfden zich zelfs te waren aan de vrije val van 17 meter. Na het klimbos was het tijd voor een potje bowlen en konden er diverse games gespeeld worden in een gamehal.

’s Avonds was het tijd voor de bonte avond. Veel acts waren helemaal afgestemd op het thema jungle. Theater, zang, playback en dans. Alles kwam langs deze avond. En zoals Henny Huisman zingt: “…maar zoals bij elke wedstrijd, kan er maar één de winnaar zijn.” De winnaars waren Eef, Rowy, Eline, Sofie, Mara en Isa.

De zondag stond in het teken van een beetje bijslapen, opruimen en diverse spellen. Buik glijden, voetbal en kubben stonden op het programma. Het weekend werd afgesloten met een potje slagbal tegen de leiding. We laten maar in het midden wie er gewonnen heeft. 😉