Kampioen Wesepe C2.

DSCI1005

Dinsdagavond was het dan zover. Na een zeer moeizaam begin van de competitie in Februari waarbij we na 3 wedstrijden bijna onderaan stonden met slechts 2 punten begon het in één keer te draaien. Zo goed zelfs dat we 2 weken terug door een nederlaag van onze concurrent Rohda Raalte, afgelopen dinsdag mochten aantreden voor de kampioenswedstrijd tegen nummer laatst Rijssen Vooruit.

We begonnen de eerste 10 minuten goed waarbij al snel 2 doelpunten werden gemaakt door Rick van Gelder en Niek Saris. Waarschijnlijk  door de spanning werd het voetbal daarna erg onrustig en kreeg Rijssen  nog enkele goede mogelijkheden op de aansluitingstreffer. Gelukkig hield Rick Niemeijer de nul tot aan de rust.

In de tweede helft begon het weer te draaien en liepen we al snel uit naar 7-0. Davy kreeg het op een gegeven moment op de heupen en scoorde na een solo vanaf eigen helft de 8-0. Het laatste kwartier kwamen Luuk en Delano ons nog versterken en kwam de eindstand van 11-0 op het scorebord.

Na een zeer luidruchtige kampioenstocht samen met de C1  door het dorp werden de jongens en meisjes nog getrakteerd op patat en drinken in de kantine.

Vaak tijdens de warming-up begonnen Minke en Thijs met de opmerking dat het niet eerlijk was dat de tegenstanders allemaal een kop groter waren dan ons maar je ziet dat je met een “kop kleiner” ook kampioen kunt worden dus jongens en meisjes van de C2 nog van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie.

Namens de C2 willen we Wijnand nog bedanken voor de trainingen op de donderdag, de ouders voor het rijden, wassen en grensrechteren  en de C1 en D1 bedankt voor het lenen van spelers op de zaterdag. Nu nog 1 toernooi in Broekland op 25 mei onder leiding van Bart en Henri en natuurlijk de sixesday en dan zit het er  weer op.

Arwin