Korting bij Salland Zorgverzekeringen

In eerdere berichten informeerden we je al over de Salland Clubactie, die we samen met zorgverzekeraar Salland Zorgverzekeringen hebben opgezet. Als vereniging hebben we een zorgvuldige afweging gemaakt om met de regionale zorgverzekeraar in zee te gaan. De Salland Clubactie is een mooie win-win actie. Door zelf een zorgverzekering af te sluiten met een aantrekkelijke premie help je SC Wesepe ook  nog eens financieel. Salland Zorgverzekeringen maakt namelijk per overstapper een bedrag over aan SC Wesepe. Ook maakt Salland Zorgverzekeringen een bedrag over aan SC Wesepe als je al een zorgverzekering hebt bij Salland Zorgverzekeringen en deze overzet naar het clubcollectief. Ook dan krijg je als verzekerde de korting van 7% op de premie.

Resultaat voor SC Wesepe tot dusver:

Wij hebben op dit moment € 395,00 gespaard voor onze club.

De actie is zeker de moeite waard om te bekijken, ondanks dat het nu misschien nog niet eens zo leeft. De 7% korting op zowel de basisverzekering als de aanvullende en tandverzekeringen levert in veel gevallen een mooie besparing op. En de korting geldt niet alleen voor jou als lid van onze club maar ook voor alle gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres. En kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd in de meest uitgebreide aanvullende en tandverzekering van de ouders.

Als bestuur hopen we oprecht dat veel leden en gezinsleden net zo enthousiast zijn over deze actie als wij en de keuze maken om over te stappen. Voor diegene die serieus het aanbod van Salland Zorgverzekeringen  overweegt,  is de overstap  heel  simpel, maar  wel voor 31-12-2013. Vul je gegevens in op www.salland.nl/sportclubwesepe en meld je aan. Salland  Zorgverzekering  zorgt  er dan automatisch voor dat de huidige zorgverzekering wordt opgezegd!