Mix B kampioen na bloedstollende strijd

Mix B kampioen 1Afgelopen vrijdagavond was de spanning om te snijden in De Nieuwe Coers. De laatste wedstrijd van deze avond bracht heel wat beweging in het dorp. De Nieuwe Coers was afgeladen vol met enthousiaste toeschouwers die het Mix-B-team naar het kampioenschap wilden juichen.

De eerste twee sets gingen van start. Of het de spanning van het team was, of de overrompeling van het aantal toeschouwers deze avond… In ieder geval kwam ons mix-team niet in het spel en in de vorm waarin zij dit seizoen gespeeld hebben. De spanning was om te snijden voor iedere aanwezige in de zaal.

Mix B kampioen 2De derde set ging van start en het ging in het begin gelijk op. Halverwege deze set stond Twello ruim aan kop met zeven punten voorsprong… ‘Het kan toch niet zo zijn, dat ze deze ook set laten lopen?’ dacht menigeen vanaf de zijlijn. De toeters en bellen werden vanaf deze zijlijn ingezet en het stemvolume ging met een aantal decibellen omhoog. Het mocht baten, ze kwamen al snel op een gelijke stand.

Een aantal punten ging het gelijk op, zo was het ineens 23-23! Na een tweetal kordate acties van ons team was het dan eindelijk zover: ladies and gentlemen; we’ve got ourselves a winner!!!

Mix B kampioen 3In de laatste punten van de wedstrijd wist het mix-team de koppies koel te houden en dat bracht hen naar de overwinning. Het feest barstte los en champagneflessen, bloemen, een grote bokaal en medailles, ballonnen, vlaggen en hapjes kwamen tevoorschijn. Kortom, het bleef nog een tijd gezellig in de zaal.

Groet, uw razende reporter