Raalte houdt de punten thuis 4-2,tegen Wesepe

Wesepe speelde vanmiddag in Raalte tegen koploper Raalte en verloor verdiend met 4-2.
Zonder de vaste doelman van Wesepe en met veldspeler? Rik op doel werd er afgetrapt op het kunstgras bij Raalte.

Reeds na 3 min. lag de bal in het Wesepe doel,als niemand opruimt dan is het gemakkelijk voor de voorwaartsen van Raalte om van dichtbij de 1-0 aan te tekenen.Reeds in de 9 min werd er gelijkmaker gemaakt,de bal kwam op 35 mtr van doel voor de voeten van Arjen de Vos en die zag de doelman ver voor zijn doel staan en lepelde het leer schitterd in het lege doel.1-1. De vreugde was van korte duur,Raalte liep van de aftrap zo de de nog nagenietende verdediging van Wesepe en het was 2-1.
Arjen de Vos wist met een beheerst schot in de hoek in de 20 min de gelijke stand aan te tekenen.Weer had Raalte snel het antwoord klaar ,3 min later 3-2.
Na de thee met 2 verse krachten erin trachtte Wesepe nog wat te doen maar Raalte verdediging gaf geen krimp en in de 63 min. werd het 4-2 ,dit was voor Wesepe de genadeslag.
Resume:
Goed partij gegeven aan de koploper en Rik kon als gelegenheidsdoelman niets aan de doelpunten doen,wel klasse om er te gaan staan.
 Nu 3 weken trainen en op 9 maart thuis tegen Go Ahead zien de punten te pakken.
De opstelling vandaag:
Rik Middeldorp-Robert Dommerholt-Sander de Vos-Danny Harmsen-Frederik de Munnik-Kevin Teunissen-Arjen de Vos-Nick Jansen-Ronald Wichems-Robin Kemper-Koen Boerkamp,ingevallen Stefan Jansen-Teun Grashof en Jorik Rouweler.