Scoren met de Salland Clubactie!

Zoals we eerder vertelden doen wij met onze club mee aan de Salland Clubactie. Daarmee kunnen we grote bedragen scoren voor in de clubkas, en scoor jij een aantrekkelijke korting op je zorgpremie. Het scoren kan nu echt beginnen! Salland Zorgverzekeringen heeft afgelopen dinsdag de premie bekend gemaakt. Salland Zorgverzekeringen verlaagt de premie voor de basisverzekering in 2014 met 8,25 euro, naar 96,75 euro per maand. De regionale zorgverzekeraar heeft door goede prijsafspraken met zorgverleners kunnen besparen op de inkoop van zorg. Dit financiële voordeel is verwerkt in de premie voor komend jaar. Een aanvullende verzekering is bij Salland Zorgverzekeringen al af te sluiten vanaf 5,85 euro, een tandartsverzekering vanaf 9,00 euro.

Korting op je zorgpremie via Sportclub Wesepe: www.salland.nl/sportclubwesepe
Jij krijgt 7% korting op jouw zorgpremie via onze clubcollectiviteit. Zo profiteer jij van een zorgverzekering op maat tegen een aantrekkelijke prijs. En voor elke overstapper krijgen wij als club geld voor in de clubkas. Dat gescoorde bedrag besteden wij straks aan sport- en spelattributen voor jeugdleden.

Even de voordelen op een rij. Via Sportclub Wesepe:

  • Sluit je een goede zorgverzekering op maat af
  • Krijg je 7% korting op de basisverzekering, aanvullende verzekeringen én tandverzekeringen
  • Scoort de club een mooi bedrag voor de clubkas
  • Profiteer je als sporter van Salland klantvoordeel

Dit geldt voor jou en alle gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres. En kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd in de meest uitgebreide aanvullende en verzekering. Ben je al bij Salland verzekerd? Dan kun je ook overstappen naar onze clubcollectiviteit. Je profiteert van diezelfde 7% korting en scoort mee voor onze club! Overstappen is heel makkelijk, want Salland Zorgverzekeringen zegt jouw lopende zorgverzekering op!

Om over te stappen ga naar www.salland.nl/sportclubwesepe en profiteer van alle voordelen!