Activiteitencommissie

De activiteitencommissie van SC Wesepe bestaat uit de volgende personen:

• Judith Aarnink
  • Rens Broekhof
  • Annemarie Dommerholt
  • Rick van Gelder
  • Amber van der Kolk
  • Niels Niemeijer
  • Bernadet Ogink
  • Simone Oosterkamp
  • Rick Saris
  • Agnes Willemsen

Vrienden van SC Wesepe

De activiteitencommissie heeft een een nieuw initiatief uitgewerkt, namelijk Vrienden van SC Wesepe. Het doel van dit initiatief is om nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren. Heel bewust is ervoor gekozen om dit keer niet het bedrijfsleven als doelgroep te nemen. Er zijn namelijk heel veel andere mensen die SC Wesepe een warm hart toedragen en graag een steentje bij willen dragen. Met dit nieuwe initiatief willen we graag meer activiteiten organiseren voor de leden van de verschillende afdelingen van SC Wesepe en andere belangstellenden. Of het nu gaat om de seizoensopening, een avondje uit of leerzame clinics voor de kinderen e.d.

Aanmeldformulier Vriend van SC Wesepe

Of vul onderstaand formulier in:

Uw voornaam

Uw achternaam

Straat

Postcode

Uw email

Geboortedatum

IBAN-rekeningnummer

Datum van vandaag

Ja, ik word Vriend van Sportclub Wesepe:

Spelregels Vrienden van SC Wesepe

De vrienden van SC Wesepe, opgericht op 1 september 2015, heeft als doel het financieel ondersteunen van de activiteitencommissie van SC Wesepe voor activiteiten die niet uit de gewone middelen gefinancierd kunnen worden. Het doel van dit initiatief is om nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren voor leden en niet-leden. Kortom voor iedereen die SC Wesepe een warm hart toedraagt.

1. Vriendschap

Je wordt vriend van SC Wesepe door je aan te melden en de jaarlijkse bijdrage van € 30,- te betalen. Je bent een vriend van Wesepe voor de duur van een verenigingsjaar, lopende van 1 juli t/m 31 mei en dit wordt aan het einde van deze periode automatisch met een jaar verlengd. Het lidmaatschap is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
De minimale leeftijd voor een vriendschap is 18 jaar en deelnemen aan de activiteiten is op eigen risico.

Aanmeldformulier Vriend van SC Wesepe

2. Wat kan je als Vriend van Wesepe verwachten? Bijvoorbeeld:

• Een keer per jaar zijn de Vrienden van Wesepe balsponsor bij een wedstrijd.
  • Welkom bij verenigingsactiviteiten als nieuwjaarsreceptie, ledenactiviteiten, seizoensopening en –afsluiting.
  • De activiteitencommissie zal minimaal één keer per jaar een activiteit organiseren voor de Vrienden van Wesepe.
  • Leerzame clinics voor de kinderen en/of leden.
  • En nog veel meer

Heb je leuke ideeën? Stop ze in de ideeënbus in de kantine of mail naar Bernadet Ogink, oginkwesepe@kpnmail.nl en de activiteitencommissie neemt jouw idee zeker in behandeling.

3. Financiën

De geldmiddelen van de Vrienden van Wesepe bestaan uit de jaarlijkse bijdragen van de leden en niet-leden. Iedere vriend is jaarlijks een bedrag verschuldigd van € 30,-. De jaarlijkse bijdragen worden in de laatste week van mei per machtiging geïncasseerd.

• Opzegging is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van een maand.
  • De vriendschap eindigt wanneer de activiteitencommissie besluit zichzelf op te heffen. Opzegging gebeurt dan schriftelijk, met een opzegtermijn van een maand.
  • De overeenkomst eindigt als je als ‘Vriend van SC Wesepe’ komt te overlijden.
  • Indien opzegging niet tijdig heeft plaatsgevonden blijf je vriend tot het einde van de maand mei en blijft de jaarlijkse bijdrage voor het gehele jaar verschuldigd.