Opgave Senioren Sixesday

Via dit formulier kunt u zich opgeven voor de 38ste Sixesday voor de senioren van zondag 10 juni 2018. Het formulier kan alleen verstuurd worden als het volledig is ingevuld.

Let op! Gemengde teams zijn alleen toegestaan bij de volleybal. Handbal wordt uitsluitend gespeeld door damesteams en voetbal uitsluitend door heren- of damesteams. Het inschrijfgeld bedraagt €12,- per team.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met een van de leden van de Sixesdaycommissie. de contactgegevens van de commissieleden zijn te vinden onder "Commissies" -> "Sixesdaycommissie" op deze website.

Naam Contactpersoon:

E-mail Contactpersoon:

Welke sport categorie wil het deelnemende team beoefenen tijdens Sixesday
Voetbal HerenVoetbal DamesVoetbal 45+ HerenHandbal DamesVolleybal

Naam team:

Kleur tenue:

Straatnaam:

Huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Telelefoonnummer:

Let op! Als een deelnemer voor 1 oktober jonger is dan 15 jaar kan hij/zij niet meedoen met een senioren team. Indien een deelnemer niet mee kan doen verwijzen wij de persoon naar het jeugd opgave formulier.

Vergeet niet uw gegevens te controleren voordat u op verzenden klikt.

Om spam te voorkomen verzoeken wij u de volgende gegevens over te typen:

Met vriendelijke groet,
Sixesdaycommissie S.C. Wesepe