VOLLEYBAL

De afdeling volleybal van SC Wesepe biedt recreatief en competitievolleybal voor dames en heren. De vier recreantengroepen bestaan uit zowel competitiespelers als recreanten. Alle teams nemen deel aan de recreantencompetitie van de NeVoBo afdeling IJsselstreek en alle thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond in De Nieuwe Coers. Het damesteam 1 team en de beide mixteams spelen in de B-poule. Dit jaar start er een nieuw damesrecreantenteam in de E-poule.

Het publiek is altijd van harte welkom tijdens de wedstrijden:

Er is ook een damesteam dat uitkomt in de 4e klasse van de Seniorencompetitie. Zij spelen hun thuiswedstrijden op de donderdagavond in de Nieuwe Coers.

Trainingen

De trainingen van competitie spelende teams worden verzorgd door Bieb Roelofsma (recreanten) en Robert Balk (senioren). De recreanten trainen iedere woensdag onder leiding van Herman Buijs.

Dinsdag (Bieb Roelofsma) NB: na kerst wisselen deze teams van trainingstijd
19.30 – 20.45 uur: training mixteam II en damesteam
20.45 – 22.00 uur: training mixteam I en recreanten.

Woensdag (Herman Buijs)
20.00 – 21.00 uur: training recreanten

Donderdag (Robert Balk)
19.45 – 21.15 uur: training damessenioren

Ook volleyballen?

De afwisselende trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Wil je graag in competitieverband je talenten meten met anderen en ben je een echte teamspeler; dan is volleybal echt iets voor jou! Wil je geen competitie spelen maar heb je gewoon zin in een uurtje per week gezellig sporten, ook dan ben je van harte welkom.

Kom gerust een keer kijken bij onze wedstrijden of kom zelf in actie tijdens een van onze trainingen in sportzaal de Nieuwe Coers (Scholtensweg 48, 8124 AJ Wesepe)!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Nikkels (recreanten), per e-mail nikkels.linda@kpnmail.nl of met Hilde Nijenkamp (senioren) per e-mail: hildenijenkamp@hotmail.com.