Steun voor kunstgras in Wesepe

de Stentor – 7 mei 2011

WESEPE – De sportraad Olst-Wijhe pleit er via een brief voor dat er toch binnen enkele jaren een kunstgrasveld in Wesepe komt. Uitstel hiervan dreigt vanwege de bezuinigingen die de gemeente moet doorvoeren, maar dit is nog niet definitief: de gemeenteraad heeft hierin het laatste woord.

Volgens de sportraad zijn er in de voorgaande jaren verwachtingen gewekt bij sportclub Wesepe. Zo heeft de raad in 2009 gezegd dat de intentie er is om geld vrij te maken voor kunstgras en de aanleg zou dan in 2013 gebeuren. Datzelfde gebeurde voor SC Overwetering in Olst en die club beschikt sinds vorig jaar over kunstgras.

Voorlopig blijven burgemeester en wethouders bij het standpunt dat kunstgras voor Wesepe bij alle andere nieuwe wensen en plannen wordt gevoegd en dat de gemeenteraad dan maar moet besluiten waar geld voor beschikbaar komt.

1 Response

1. Herman Scholten

Goedenmorgen,

ik zoek iemand die over het kunstgras gaat.
    Wie is de contactpersoon.

in afwachting verblijf ik,
    Herman Scholten
    oud voetballer van SC Wesepe.