STIPP gemeentelijke tenniskampioenschappen Olst-Wijhe 2011

Op maandag, dinsdag en woensdag zijn er  poule-wedstrijden in Wesepe gespeeld; daarnaast de overige dagen ook op de sportparken in Olst en Wijhe. Op zaterdag zijn enkele halve finales gespeeld in zowel Wesepe als in Olst. In de categorie dames dubbel C, waren alle koppels uit Wesepe vertegenwoordigd!!!

Agnes en Marie verloren in de halve finale echter van Ingrid en Ans, waardoor zij -na een leuk toernooi- uitgeschakeld waren. Ellen en Liset wonnen op Weseper grond van de dames uit Wijhe, waardoor zij in de finale stonden tegenover de andere damesdubbel-combinatie uit Wesepe: Ingrid en Ans. Na een 2 uur durende strijd, -dus met recht een finalewedstrijd- bleken Ans en Ingrid de terechte winnaar. Eveneens in Wijhe, speelden Annemieke en haar vader Geke in de mix de finalewedstrijd; zij hadden minder tijd nodig om de winstpunten te pakken en lieten mooi tennisspel zien. Dit werd beloond met een 1e plek! Allen gefeliciteerd met het behaalde resultaat!

Dit jaar deed voor het eerst een herendubbel-combinatie uit Wesepe mee, te weten Dick en Ronny. Zij hebben ook goed gestreden en het spande erom of ze de 2e plek zouden behalen, maar visten net achter het net. Zij doen volgend jaar vast weer mee, al is het maar om revanche te nemen!

Het weer was super, tijdens de halve finales en de finale was het zelfs super zonnig! Rond half zeven volgde in Wijhe de prijsuitreiking, waarbij de 1e en 2e plekken van de diverse categorieën beloond werden met een leuke prijs en de 1e prijzen tevens voorzien werden van een bosje zonnebloemen!

En uiteraard werde de STIPP-cup uitgereikt; dit is de trofee die één van de drie verenigingen kan winnen, waarbij het gaat om de best geleverde prestaties (aantal gewonnen setten – het aantal verloren setten , gedeeld door het aantal deelnemers van betreffende vereniging). Hierbij kwam Wesepe net als vorig jaar het beste uit de bus: dus de STIPP-cup zal dus weer een jaartje in ons Muggerthuisje verblijven! Super! De STIPP-cup voor de jeugd ging naar TC Wijhe.

Al met al, kunnen we kunnen terugkijken op een geslaagde 3e editite van de gemeentelijke tenniskampioenschappen Olst-Wijhe. Dit zowel door toename van  het aantal deelnemers vanuit SC Wesepe, als ook door de inzet van diverse vrijwilligers en de enthousiaste supporters; hiervoor dank!

We hopen een ieder op 7 oktober nog te begroeten tijdens het afsluitingstoernooi (aanvang vanaf 19.30 uur, opgave is niet nodig)

Namens de technische commissie,

Jetty, Joke, Martin, Marloes en Liset