Update jubileum

Al duurt het misschien nog wel enkele maanden maar de voorbereiding op het 90-jarig jubileum is in volle gang. De commissieleden van het 90-jarig jubileumfeest zijn nu enkele keren bij elkaar geweest en er zijn mooie ideeën de revue gepasseerd.

Het programma krijgt vorm en wat zeker is: op vrijdag 1 september 2023, dé dag, vieren we het 90-jarig jubileum. Deze dag gaan wij het officieel vieren met een receptie in de kantine.

In de week voorafgaand willen wij voor alle afdelingen voor jong en oud een activiteit organiseren, passend bij iedere afdeling. O.a. voor de jongste jeugd een mini jeugdkamp de donderdag voorafgaand. Maar ook voor de volleybal, gym, voetbal, tennis en handbal zijn de plannen bijna rond.

Op zaterdag 2 september willen wij in de middag iets organiseren voor alle leden, oud leden, buren en sponsoren met daaraan sluitend een groot feest onder leiding van de Millennium Showband. We zijn achter de schermen nog druk met regelen. Het definitieve programma hopen wij te kunnen presenteren tijdens de PUBQUIZ!

SAVE THE DATE PUBQUIZ

In aanloop naar het jubileumfeest, wordt er op 21 april 2023 een pubquiz georganiseerd in de kantine. De aankomende tijd zullen wij meer informatie delen, maar garanderen nu alvast dat het gezellig wordt. Houd hiervoor alvast de facebookpagina/ instagram pagina in de gaten!

Wil jij je al vast opgeven met een team, dan kan dat met een team van maximaal 6 personen.

De kosten voor deze avond bedragen 7,50 p.p. incl. 2 consumptiebonnen.

Geef je op en stuur een mail naar: Sportclubwesepe90jaar@gmail.com