Verslag Pupil van de week: Lars Zweverink

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lars Zweverink en ik speel in de E1. Ik ben op 27-03-2011 pupil van de week geweest. Wesepe 1 speelde toen tegen Raalte. De wedstrijd begon om 14.00 uur maar ik was om 13.00 uur aanwezig. Een van mijn leiders wachtte me op en bracht me naar de bestuurskamer. In deze kamer heb ik me voorgesteld aan de scheidsrechter, trainers en leiders van beide teams.

Daarna ben ik naar de kleedkamer van Wesepe 1 gegaan. Hier heb ik me ook voorgesteld en omgekleed . Toen zijn we begonnen met de warming-up. Nadat ik de aftrap had gedaan begon de wedstrijd en ben ik bij de reserve spelers en de trainer gaan zitten. Na een achterstand van 0-1 werd het 1-1. Na de rust werd het 2-1. Helaas was Raalte sterker en eindigde de wedstrijd in 2-4.

Ik vond het een spannende wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd kreeg ik een voetbal met handtekeningen van de spelers en de trainer van Wesepe 1. Ik heb het heel erg leuk gehad en wil ik iedereen bedanken voor deze dag.