Verslag Seizoen afsluiting 2014/2015

Op ons mooie sportpark De Muggert scheen afgelopen zondag een flauw zonnetje welke ideale omstandigheden bood voor een mooie middag sport en gezelligheid.

Het programma bestond uit een wedstrijd tussen sterren uit eerste elftallen van weleer, een bullshit bingo en belangrijke prijsuitreikingen.
Om 12.00 uur begon de wedstrijd tussen oud eerste spelers. De wedstrijd begon stipt om 12.00 uur onder de bezielende leiding van een sterk en scherp arbitraal trio.

Na enkele minuten te hebben gespeeld namen de heren welke speelden in de rood-gele tenues brutaal de leiding. Door een uitbraak over de linkerzijde wist Frank Jansen Jr. de bal op fan-tas-tische wijze achter Frank Regelink te werken. Frank deed een uiterste poging echter de bal verdween genadeloos in de kruising. Dit geheel tegen de verhouding in. De in het blauw spelende heren waren tot die tijd vaker voor de goal geweest van keeper Wouter Grootentraast. Meerdere doelpogingen van de geroutineerde spits Jeffrey Schotman maakten Wouter echter niet nerveus en hij hield zijn doel schoon.

Enkele minuten later wederom een snelle uitbraak van de Rood-Gelen. Na een schitterende pass van Erwin “digikrijt” Kerkmeijer  wist Frank Jansen Jr. op (hoge) snelheid de defensie van de Blauwen te doorboren. Op subtiele en gemakkelijk ogende wijze verschalkte hij voor de tweede maal Frank Regelink die zichtbaar aangedaan was door de twee tegentreffers.
De wedstrijd kabbelde voort met voor beide partijen balbezit en kleine mogelijkheden tot aan de rust.

In de rust werd er – op het veld – tactisch nog een en ander rechtgezet en spelers gemotiveerd door de coaches van beide teams, Jan Wessels en Bart van Gelder. Net op tijd voor het begin van de tweede helft was er het welkome bakje thee voor de heren welke de laatste aanzet gaf tot een fanatiek begin van de tweede helft.

Het varkensleer ging in hoog tempo van voet tot voet en de wedstrijd ontaarde in een fanatieke partij met zeer goed en verzorgd voetbal. De Blauwen voelden dat er nog iets was te halen en zetten druk op de defensie van de Rood-Gelen. Dit resulteerde in een – volgens een enkeling – makkelijk gegeven, doch terechte strafschop na de handsbal van Ronald Wigmans. Henk Dijkslag stapte dapper en vol zelfvertrouwen (bloednerveus omdat hij vorig jaar had gemist)  achter de bal en schoot hem met een afgemeten trap achter doelman Wouter Grootentraast welke volledig het bos werd ingestuurd en zichzelf in de andere hoek van het doel terug vond. 2-1

De laatste fase van de wedstrijd was aangebroken. De Blauwen zetten aan en gingen voor de gelijkmaker. Dit bood ruimte aan de Rood-Geelen welke hier gretig gebruik van maakten en een aantal maal gevaarlijk voor doelman Wouter Grootentraast verschenen, echter zonder verder resultaat. Na twee keer 25 minuten stond er 2-1 op het bord. Op naar de kantine!

Voor een drankje en vertier togen zowel bezoekers als spelers naar de kantine. Hier begon de uitreiking van de Speler en Speelster van het jaar, topscorer en topscoorster van het jaar. Onderstaand de winnaars en winnaressen:

Speler van het jaar  Chris Jansen
Speelster van het jaar Laura Abrahams
Topscorer van het jaar Martijn Huiskamp
Topscoorster van het jaar Annemiek Huis in ‘t Veld

Na de uitreiking van de prijzen verplaatste het spektakel zich naar het oude hoofdveld voor de Bull-Shit Bingo. Harry Reimert stuurde een schitterende en goed gevoerde koe het veld in. De koe stapte dapper door het veld en heeft zo ongeveer alle vakken aangedaan. De koe had geen haast tot grote vreugde van Harry. Rond zessen was het welletjes en is er geconstateerd dat er was “gescheten” in vakje 33. Vak 33 was twee maal verkocht aan zowel Mark Achtereekte als Roderik Uenk.
De prijzen voor de winnaars zijn beschikbaar gesteld door Harry Reimert en de Supportersverenging.

Namens de Supportersvereniging bedanken wij u voor de komst en/of medewerking!

Wij zien u graag volgend jaar weer!