Vilsteren- Wesepe 5-4 in Doelpuntrijk duel

Onder schitterende weersomstandigheden werd Vilsteren-Wesepe een waar doelpuntenfestijn en niemand sprak over de wedstrijd ,maar vriend en vijand hadden het over de opvallendste man van de wedstrijd n.l. de scheidsrechter ,deze googelde met gele kaarten en voerde vele discussies met spelers. Het is jammer voor de man ,maar een damwedstrijd leiden zou hem meer rust geven.
Hij had geen invloed op de uitslag, maar de spelers wisten niet waar ze aan toe waren door het vaak onnodig fluiten.
Nu de wedstrijd, vermakelijk en door het harde kunstgras onvoorspelbaar stuiterde ballen.
Wesepe begon veel te slap aan de wedstrijd en leed veel onnodig balverlies ,mede door het snelle storen van Vilsteren.
Visteren zette Wesepe direct onder druk en dit leidde niet tot doelpunten . Bij de eerste aanval van Wesepe werd Roy net buiten de 16 ten val gebracht en Davy schoot de bal rechtstreeks in de rechterbovenhoek 0-1. Hierna schutterde de verdediging van Wesepe ,in 10 min. tijds wist Vilsteren 3 maal te schoren . Na een half uur spelen schoot Jorik een voorzet van links fraai binnen, 3-2.
Kort daarna werd geheel onnodig een corner weggegeven en uit deze corner kopte de nr 10 geheel vrijstaand de 4-2 binnen, zijn hattrick deze wedstrijd. Tussentijd werd de geblesseerde Hidde Kluin vervangen door de debuterende Stein Bosman en deze deed het verder zeer verdienstelijk.
Na de thee gaf Wesepe beter weerstand en kwam zelf meer aan het aanvallen toe, 10 min na rust scoorde Davy fraai uit een goede voorzet van links. Toen 10min voor het einde Jorik een slippertje van de laatste man goed afstrafte was het zowaar 4-4.
Bijna scoorde Wesepe de winnende maar de doelman redde op de doellijn, helaas in de blessuretijd mocht Vilsteren aan hun rechterkant een vrijetrap nemen en uit de scrimmage werd de bal uit eindelijk hoog in het doel geschoten.
Er volgde geen aftrap meer.
De opstelling vandaag:Rick Jansen-Rick Saris-Niels Hollegien-Hidde Kluin-Nick Jansen-Niek Saris-Jorik Rouweler-Harm Willemsen-Roy Hulsegge-Davy Timmer Arends- Bart Spoler, ingevallen Stein Bosman(debuut)-Rick van Gelder-Dennis Maandag-Bram Wonink.
Volgende week thuis tegen Emst.