Volleybal sluit 2010 af met onderling kersttoernooi

Dinsdagavond 21 december sloot de afdeling volleybal het jaar 2010 af met een onderling toernooitje. Twintig spelers en speelsters namen er aan deel. Het merendeel zat al om 20.00 uur aan de koffie met krentenbrood. Daarna werden de aanwezigen ingedeeld in drie partijen, het net werd opgehangen en een scheidsrechter werd aangewezen voor de eerste wedstrijd.

Na een zestal soms spannende partijen werden de spullen weer opgeborgen en kon de winnaar bekend worden gemaakt. Dat is niet gelukt, of het is mij volledig ontgaan. Op zich gebeurt dat niet zo vaak, maar het was erg gezellig allemaal en dan kan zoiets voorkomen.

De nazit mocht er ook wezen. Uit de belendende voormalige kantine toverden mensen pils, wijn en frisdrank tevoorschijn. Verder kwamen er voldoende hapjes op tafel om de bevolking van een compleet weeshuis voor drie weken van eten te voorzien. Wel erg lekker allemaal, het heeft zijn weg gevonden.

Tegen middernacht waren ook de stamgasten zover dat ze het pand weer verlieten. Het was kortom allemaal weer erg lekker en lekker gezellig. Zonder anderen tekort te willen doen, toch een woord van dank aan Gerry Wichems, die het allemaal weer perfect voor elkaar had.

En de winnaar… nou ja, dat weet ik nog steeds niet. Wij zullen het dus wel niet geweest zijn…