Voortgang competitie volleybal

Op vrijdag 3 februari a.s. is iedereen van harte welkom in de Nieuwe Coers voor een ouderwetse Weseper avond. De dames 1 beginnen om 19:15 uur, daarna om 20:15 uur de dames 2 en tot slot om 21:15 uur de mix. We hopen op een volle bak, want het beloven spannende wedstrijden te worden.

Het is alweer een tijdje geleden dat u hier nieuws heeft kunnen lezen van de volleybalteams. En dat terwijl het heel goed gaat. Het mixteam draait fantastisch mee in de 2e Klasse A en staat 2e. Ze hebben echter nog
2 wedstrijden tegoed en als ze deze winnen staan ze aan kop. Gezien de prestaties tot nu toe is dat zeker mogelijk. En dat zou betekenen dat ze voor het tweede jaar op rij kampioen worden. We zijn benieuwd!
Ook de dames 1 hebben nog wat wedstrijden in te halen. Zij hebben echter Spiker uit Eerbeek in de poule en deze ploeg steekt er met kop en schouders bovenuit. Het lijkt erop dat de 2e plek in de poule het hoogst haalbare is dit seizoen en daar gaan onze dames dan ook vol voor. De dames 2 heeft dit jaar enkele nieuwe speelsters mogen verwelkomen en dat lijkt goed uit te pakken. Het niveau is stijgende en op dit moment staan zij 1e in hun poule. Zij hebben het meest te vrezen van de buurdames van de Hooiberg. En laat de thuiswedstrijd tegen dit team uit Olst nou net op het programma staan op 3 februari. Alle reden dus om onze spelers en speelsters aan te komen moedigen.

Het volledige programma is hier te vinden.