Wedstrijden van Oranje in Wesepe Live bij “Het Wapen”

20140607-163113-59473809.jpgSC Wesepe en Het Wapen van Wesepe hebben de handen in elkaar geslagen en maken het mogelijk om de wedstrijden van het Nederlands elftal te bekijken op een groot scherm in Het Wapen van Wesepe.

In eerste instantie betreft het de poulewedstrijden op:
Vrijdag 13 juni 21.00 uur Spanje – Nederland
Woensdag 18 juni 18.00 uur Australië – Nederland
Maandag 23 juni 18.00 uur Nederland – Chili
Wanneer het Nederlands elftal de poulefase doorkomt zullen de volgende wedstrijden uiteraard ook weer te zien zijn in Het Wapen van Wesepe.
Komt allen het Nederlands elftal aanmoedigen in het Wapen van Wesepe. We gaan juichen!!

Nederland heeft bijna 17 miljoen bondscoaches en daarvan wonen er ook een aantal in Wesepe. Daarom organiseert de Supportersvereniging van SC Wesepe ook dit jaar weer een WK-pool.

De WK-pool is te vinden door op de rechter zijbalk op het logo van het WK te klikken