Wesepe 1 wint met 5-2 van SC Deventer

Wesepe versloeg op een regenachtige middag SC Deventer met 5-2.
Reeds in de 6 minuut namen de gasten uit Deventer een voorsprong uit een vrije trap van Ricardo Fadda.Toen iedereen dacht dat dit de ruststand zou worden kantelde de wedstrijd in de 43 e minuut door een doelpunt van Roy Schreur,uit een pass van Koen  en dezelfde speler mocht in blesuretijd aanleggen voor een strafschop nadat Graham ten val was gebracht 2-1.
Na de thee een drukzettend SC Deventer,maar verder dan mislukte schoten en kopballen kwamen de gasten niet en verder trad Frank Koerhuis prima op waar het nodig was.In de 59 e minuut werd het 3-1 uit een prima aanval via Hans en Roy en Roy Overmars mocht binnen tikken.
Leuk uitgespeeld en de scheidsrechter paste hier ook goed voordeel toe.
Hierna ging SC Deventer extra druk zetten,hun beste man de linksbuiten bezorgde Marcel een moeilijke middag,maar hij hield zich goed staande.
Wesepe mocht van geluk spreken dat de Deventernaren het kruit niet droog hadden,want bij enkele opgelegde mogelijkheden werd zwak afgewerkt.Hierdoor ontstond er ruimte voor Wesepe en dit leverde in de 82 e minuut een strafschop op nadat Roy binnen de beruchte lijnen werd gevloerd.Dit keer mocht Graham Beltman aan leggen  en feiloos 4-1.
Toen in de 89 e minuut de ingevallen Robin Kemper vallend 5-1 binnenwerkte na aangeven van Roy waren de punten zeker en SC Deventer mocht nog 5-2 scoren door Roy Ganzefles.
Volgende week met Averlo Kermis op bezoek bij de buren DIepenveen.
Een mooie affiche “Koplopers ontmoeten elkaar“
De Twee ploegen verheugen zich er op,dat staat vast in Diepenveen en Wesepe.Tot Zondag 14.00 uur in Diepenveen.

Leave a Reply