Wesepe kon na een sterke start 2-0 voorsprong niet vasthouden tegen Klarenbeek en verliest met 2-3

De vele toeschouwers konden hun ogen niet geloven ,binnen 11 min 2-0 voorsprong tegen de sterke 4 de klasse Klarenbeek.
In de eerste minuut lepelde Rens de bal over de doelman 1-0 en het was 10 min later dat Roy aan de buitenspel val ontsnapte en Davy vrij speelde en die bracht de stand op 2-0.Nog ging Wesepe goed door en bracht hun achterhoede geregeld in problemen.
In de 35 min was het balverlies op het middenveld van Wesepe en werd de linkerspits alleen voor Rick gezet en met een fraaie stift werd de ruststand 1-2 op het bord gezet.
Wat Wesepe voor de rust deed ,deed Klarenbeek erna, namelijk vrijwel direct scoren via een lage schuiver in de verre hoek. 2-2
Klarenbeek was nu echt op dreef en dwong Wesepe in de achteruit en dit resulteerde in de 59 min in een doelpunt van dichtbij. 2-3
In de volgende 20 min. kwamen de rood gelen er nauwelijks aan te pas en het was aan doelman Rick te danken dat er niet gescoord werd.
Toch kreeg Davy in 89 min nog een goede mogelijkheid om de score gelijk te trekken, helaas stuiterde de bal na een lob over de keeper via de lat het veld weer in en werd de eindstand 2-3 in het voordeel van Klarenbeek.
Een mooie pot voetbal, waar de blauwen van de overkant verdiend wonnen, maar met een beetje geluk ook een gelijkspel ingezeten had.
Volgende week zaterdagavond 18 sept. 19.00 uur Wesepe-Activia op de Muggert.
De opstelling vandaag:Rick Jansen-Rik Veldkamp-Richard Flierman-Bart Spoler-Davy Timmer Arends-Roy Hulsegge-Nick Jansen-Rens Broekhof-Rick van Gelder-Kevin Teunissen ingevallen Harm Willemsen-Niek Saris-Chris Jansen-Jorik Rouweler.