Wesepe pakt 3 punten van OVC `21: 1-0

Op een zonovergoten sportpark de Muggert ,mocht Wesepe vandaag tegen het Ommer OVC`21 aantreden. Waar de spelers in maart met 1-5 van het veld stapten,werd het vandaag 1-0.En dat betekende drie punten voor Wesepe. Zo onvoorspelbaar is voetbal.

OVC `21 had in de eerste helft een groot overwicht en wist zich een aantal goede kansen te verschaffen,maar het vizier stond bij de Ommenaren niet op scherp en anders verwerkte Frank Regelink de inzetten bekwaam.
Vlak voor rust kreeg Roy 2 mogelijkheden,maar zijn doelpogingen stranden in het zijnet.
Na de thee wel een Ommer overwicht en het fysieke aspect werd in de strijd geworpen,maar de verdediging van Wesepe kon goed weerstand bieden.
In de 74 minuut werd er aan de andere kant gescoord.
De ingevallen Koen Groot Lipman ontsnapte aan de bewaking en werd van achteren uit goed aangespeeld,hij bediende vervolgens Roy,die bekwaam 2 verdedigers van zich afzette en vervolgens van ruim 25 meter snoeihard in de rechter boven hoek schoot 1-0.
Hij heeft al vele malen voor Wesepe gescoord,maar deze was echt verrassend en van mooisten
Daarna werd het nog fysieker en OVC `21 probeerde met man en macht de ballen met hoge snelheid in de 16 te pompen,maar de verdediging hield stand en de uitvallen van Wesepe waren nu gevaarlijker en kansrijker.
Toen de goed leidende scheidsrechter affloot was Wesepe de gelukkige winnaar eb kon zich met 3 punten verrijken.
Volgende week om 14.00 uur naar Ulu Spor in Zwolle op sportpark de A landen.
De opstelling vandaag was:
Frank Regelink-Marcel Wichems-Frank Groot Lipman-Frank Jansen-Frederik de Munnik-Danny Harmsen-Roy Schreur-Stefan Jansen-Jorik Rouweler-Tom de Lange en Koen Boerkamp.
Ingevallen zijn Koen Groot Lipman en Niels Hollegien.

Gefeliciteerd met deze 3 punten.
Herman