Wesepe verliest in Lettele met 3-1

Vanmiddag 8 mei 2011 speelde Wesepe alleen maar om de eer,vorige week werden de punten binnengehaald,die nodig waren voor klassebehoud.
Lettele had nog een minimale kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen,maar dan moest gewonnen worden en SDOL moest verliezen.
Het werd een open wedstrijd waar vele kansen ontstonden voor beide doelen en Lettele er 3 trof en Wesepe 1.

Minuut 5 ,ontstond een schrimage voor het Lettele doel,maar de Wesepe voorwaartsen kregen de bal niet in het doel.
Minuut 7 1-0. Een ingooi tegen op rechts,de bal kwam dichtbij het Wesepe doel en de linkeraanvaller ronde in de verre hoek af.
Minuut 18 Een vrije trap van Koen Boerkamp spatte op de lat boven de Lettele doelman. Twee minuten later een goed schot van Roy Overmars,werd fraai gered door de doelman van Lettele.Aansluitend een goede aanval van Lettele werd besloten met een schot net naast.
Minuut 25 vrije kopkans Lettele net naast.
Minuut 44 Een sprintduel tussen de zwagers Peter(doelman Lettele) en Hans (Aanvaller Wesepe),waarbij beiden de bal en elkaar misten,kwam de bal vrij  in het strafschopgebied te liggen,maar Koen reageerde te laat om de gelijkmaker binnen te lopen.
In de 51 minuut kwam de gelijkmaker tot stand,Hans Koerhuis kopte op de lat en Koen Boerkamp reageerde attent en schoot de bal tegen de touwen 1-1.Lang had Wesepe er geen plezier van,want een vrije trap van de zijlijn beland hoog in de verre hoek 2-1. Wesepe ging op jacht naar de gelijkmaker maar de doelpogingen liepen op niets uit.In de 89 minuut werd de einstand bereikt 3-1.DE jeugdige spits van Lettele zette goed voor en de bal werd fraai ingekopt.
Wesepe sloot op deze wijze een toch wat teleurstellend verlopen seizoen af.Daar tegenover staat dat 4, 16-17-18 jarigen dit seizoen hun debuut hebben gemaakt en kennis hebben genomen met het spel wat er gevraagd wordt in de standaardcompetitie.
Hans draagt het trainerschap over aan Dave en die mag proberen volgend seizoen het keurkorps verder te brengen,waarbij de ervaring op gedaan dit seizoen zeker van pas zullen komen.
Selectie goede vakantie toegewenst en tot in augustus.