Wesepe knokt zich langs Terwolde en wint met 2-1.

Wesepe knokt zich langs Terwolde en wint met 2-1

De trainer moest vandaag hevig puzzelen om de beschikbare spelers op de juiste positie te krijgen. Achteraf gezien is hij daar in geslaagd en met een 2-1 overwinning is alles wat een rood-geel hart heeft blij en tevreden. De jeugdige ploeg heeft tot de laatste seconde geknokt voor dit resultaat en moest al in de 9 min. een tegentreffer incasseren.

Met een fraai afstand schot via binnenkant paal opende Terwolde de score 0-1. Het was aan 2 bevliegingen van Rens te danken dat Wesepe met een 2-1 voorsprong de rust inging. Eerst scoorde hij in 26 min de gelijkmaker, door een vrije trap van ruim 20 mtr in de linkerbovenhoek te plaatsen.Vlak voor rust soleerde hij door de Terwolde defensie en schoot van rand 16 de bal keurig binnen. 2-1.

Ruststand. Na de thee een aanvallend Terwolde, maar de defensie met Davy aan het hoofd en Lars in goede vorm wist het doel schoon te houden. Tegen het eind kreeg Wesepe nog een paar goede kansen , maar geen doelpunt.In de slot seconde had Lars en Wesepe geluk ,dat een hoge bal via handen van Lars en lat weer het veld in kwam. Volgende week naar SV Raalte.