Wesepe laat zich verrassen door Sallandia.

Wesepe liet zich vanmiddag verrassen, door 2 dubieuze vrije trappen van Sallandia, die doel troffen. Zoals de voetbalwet stelt, als je zelf de kansen niet weet te benutten ,dan verlies je. Wesepe was bijna de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Voor de rust wist Wesepe de paal en de laat te raken, het laten bollen van het netje, bleef helaas uit.

Na de thee hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft, echter was het Sallandia dat de voorsprong nam in de 59e minuut door een vrije trap die door het gladden veld meer snelheid kreeg en zodoende in de verre hoe verdween, 0-1. nam in de 59 min de leiding via een vrije trap die door het gladde veld meer snelheid kreeg en in de verre hoek verdween. 0-1.

Kevin trof na de 0-1 nog een keer de lat, echter was het Rens Broefhof die in de 71e min de verdiende gelijkmaker voor Wesepe wist te scoren. Na dat moment waren veel mensen het er over eens, deze wedstrijd zou uitmonden in een gelijkspel en de punten zouden worden verdeeld.

Niets bleek echter minder waar. Sallandia kreeg 15 meter over de middellijn wederom een vrije trap. Deze keer werd de vrije trap via de zijkant van het veld hoog ingebracht waarna deze achter doelman Lars terecht kwam. Hierdoor was het een feit dat Sallandia Wesepe weer met beide benen op de grond zette naast de euforie van de winstpartij van vorige week.

Volgende week gaat Wesepe op bezoek bij Visteren die vandaag met 7-1 hebben verloren bij Kon. UD.

De opstelling:

Lars Jansen
Niek Saris
Richard Flierman
Niels Niemeijer
Bart Spoler
Sven Booijink
Davy Timmer Arends
Jarno Rouweler
Kevin Teunissen
Rick van Gelder
Stefan Jansen

Ingevallen

Delano Schotman
Rens Broekhof
Hans Tijhaar