Dames 2 verzekert zich van nog een jaar tweede klasse

16 april, 2014 Door: Jolien Rubriek: Handbal

Dames 2 2013-2014

Een maandje terug, op zaterdag 22 maart, stonden dames 2 en Achilles 1 klaar voor hun laatste competitiewedstrijd. Een scheidsrechter was toen echter in geen velden of wegen te bekennen. Geen beginsignaal en dus ook geen wedstrijd. Maar er stond nog wel wat op het spel en de wedstrijd moest dus ingehaald worden. Dames 2 zou namelijk nog kunnen degraderen, omdat het in punten gelijk stond met Zwolle. De opdracht was duidelijk: niet met meer dan dertig punten verschil verliezen. En aan die opdracht heeft dames 2 keurig voldaan. Weliswaar wisten ze niet te winnen van de Apeldoornsen, maar het verschil bleef beperkt tot tien doelpunten: 14-24. Handhaving in de tweede klasse is dus bereikt. Gefeliciteerd!

Schrijf je nu in voor Sixesday

15 april, 2014 Door: Jolien Rubriek: Algemeen

SixesdayTot maandag 5 mei aanstaande kun je je nog inschrijven voor de jubileumeditie van de Sixesday. Dit kan via het inschrijfformulier jeugd of senioren. De 35e Sixesday is dit jaar op zaterdagmiddag 14 juni voor de jeugd en op zondag 15 juni voor de senioren. Het is dit jaar ook mogelijk om op zondag te volleyballen of te tennissen.

Meer informatie en het reglement zijn te vinden op de pagina van de Sixesdaycommissie. Nog vragen? Mail naar sixesdaywesepe@gmail.com.

Wesepe niet opgewassen tegen SDOL 4-1 nederlaag

13 april, 2014 Door: Herman Rubriek: Voetbal

Arjen de Vos gaf Wesepe hoop, door in de 1 ste minuut Wesepe met een fraai doelpunt op 0-1 voorsprong te zetten.
Lees meer →

Wesepe 1 gaat op bezoek bij SDOL Luttenberg 14.00 uur

11 april, 2014 Door: Herman Rubriek: Voetbal

Zondag alweer de een na laatste competitiewedstrijd voor Wesepe 1,SDOL is de tegenstander waarvan wij in Wesepe met 3-2 van hebben gewonnen.
Om dat er voor Wesepe geen belangen meer op spel staan is dit voor de technische staf meteen al gelegenheid om alvast enkele jeugdspelers te laten wennen voor het volgend seizoen.
Wesepe 2 ontvang  `s morgens om 10.00 Dedemsvaart 2 en hier zijn de punten wel van belang voor de roodgelen.
Het A gaat zaterdag naar Raalte A1 om 14.30 uur. Verder zie programma.

Recordaantal paaseitjes verkocht

9 april, 2014 Door: Jolien Rubriek: Algemeen

PaaseitjesEr is dit jaar een recordaantal paaseitjes verkocht door de jeugd van onze sportclub: maar liefst 1243 zakjes. We hebben daardoor een mooi bedrag om te besteden aan een speciale activiteit tijdens het jeugdkamp. De drie beste verkopers ontvangen daarnaast een mooie prijs. Dat zijn Elwood Flierman (69 zakjes), Robbin Bolink (58 zakjes) en Lynet Kerkmeijer (47 zakjes). Welk team de speciale VIP-behandeling ontvangt tijdens jeugdkamp, houden we nog even geheim. Dat merken de betreffende spelers of speelsters vanzelf!

Deze week twee handbalwedstrijden

9 april, 2014 Door: Jolien Rubriek: Handbal

Donderdag 10 april 2014 – zaalcompetitie
20.30 uur KlinkNijland/Kwiek R1 - SC Wesepe R1 18-10
Zaterdag 12 april 2014 – veldcompetitie
10.00 uur PlusSeverijn/Heeten E2 - SC Wesepe E1 Sportpark Heeten

A-jeugd Go Ahead Eagles vrijdag weer in Wesepe

8 april, 2014 Door: Herman Rubriek: Voetbal

Vrijdagavond 18.45 uur wordt  Sportpark De Muggert van SC Wesepe weer het decor voor de A-jeugd selectietraining  Go Ahead Eagles. Nu Go Ahead Eagles zich zaterdag in Almelo vrijwel zeker veilig heeft gespeeld voor volgend seizoen Ere-Divisie,kan de vorming van een jeugdafdeling een belangrijke schakel zijn voor de toekomst en is het prettig voor Wesepe dat zij daar een bijdrage aan mogen leveren. Go Ahead en Wesepe  hebben al bijna honderd jaar wat met elkaar, de grond onder de Adelaarshorst komt uit de Haarbelten in Wesepe (1920) en Wesepe koos de kampioensshirts uit 1933  voor haar clubkleuren en kreeg deze van Go Ahead  nu mag men een rol spelen in de opleidingsmogelijkheden. Kom gerust een kijkje nemen en een kop koffie drinken en bijpraten.

Wesepe naar regelmatige nederlaag tegen koploper Ulu Spor 0-3

6 april, 2014 Door: Herman Rubriek: Voetbal

Wesepe kon vanmiddag geen vuist maken tegen koploper Ulu spor en werd naar een regelmatige 0-3 nederlaag gespeeld.
Reeds na 2 min stond de 0-1 op het bord en in de 17 e minuut werd het 0-2.
Na de rust probeerde Wesepe nog wel wat maar een lichte aandrang naar voren ,bracht de Zwollenaren niet in de problemen en in de 65 min werd het 0-3.
Zij mogen zich op maken voor de promotie en Wesepe zich voorbereiden op het nieuwe seizoen.
De opstelling vandaag:
Wessel Berends-Robert Dommerholt-Rik Middeldorp-Stefan Jansen-Frederik de Munnik-Arjen de Vos-Frank Groot Lipman-Nick Jansen-Ronald Wichems-Robin Kemper-Koen Boerkamp,ingevallen zijn Teun Grashof-Jeroen Jansen en Damy Bosch.
Volgende week op naar Luttenberg tegen SDOL om 14.00 uur op de Agterberg.