GYMNASTIEK

De afdeling gymnastiek biedt voor zowel kinderen als volwassenen sportlessen aan. Voor kinderen zijn er gymlessen op de vrijdagmiddag. Al vanaf drie jaar zijn kinderen hier welkom.

Voor volwassenen is er op maandagmiddag een gymuur en ’s avonds is er de avondfitgroep.

Lees hieronder meer over de verschillende lessen die de afdeling gymnastiek aanbiedt.

Gymnastiek voor kinderen

Op vrijdagmiddagen zijn er in de Nieuwe Coers gymnastieklessen voor kinderen vanaf drie jaar. Deze lessen worden gegeven onder professionele leiding van Inge Wouters.

3- en 4-jarigen: vrijdag van 15.00 tot 15.45 uur

4- tot 6-jarigen: vrijdag van 15.45 tot 16.30 uur

Neem voor meer informatie contact op met:

Marlies Schreur
06 – 10 05 93 30
marliesschreur@live.nl

Uw kind mag vrijblijvend drie lessen meedoen.

Tryout Sportkids

Eens in de 2 à 3 weken is het mogelijk om te gymmen bij de sportkids Wesepe! Op vrijdagmiddag van 16:45 – 17:30 in de Nieuwe Coers.
Samen met lesgever Davy en de andere kids proberen we elke les verschillende sporten en spellen uit. Lijkt jou dit leuk?

Probeer dan eens de 3 gratis proeflessen om erachter te komen of het iets is voor jou!

De gymlessen zijn voor kids van 6 t/m 12 jaar oud.

Lesgever: Davy Timmer Arends (0629903329)

Gymnastiek voor volwassenen

Wilt u graag overdag een uurtje sporten in een prettige sfeer met het gevoel er ook ‘even uit’ te zijn, kom dan naar het gymnastiekuur op maandagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur in De Nieuwe Coers.

Tijdens het uur komen verschillende vormen van bewegen aan bod, met en op muziek, zoals aerobics en stips, circuittraining. Aan alle vormen van lichaamstraining – kracht-, lenigheid- en ontspanningsoefeningen – wordt gewerkt. Er wordt altijd geëindigd met een cooling-down of een spelvorm.

De lessen worden verzorgd door Diny Koops.  Wilt u ook meedoen of wilt u meer informatie, bel dan met Diny Koops, tel. 06 – 25 52 50 65.

Avondfitgroep

Iedere maandagavond worden er sportlessen gegeven in de Nieuwe Coers voor iedereen van 18 jaar en ouder. De lessen worden door diverse leidsters verzorgd om het aanbod zo gevarieerd mogelijk te houden. Zo geven zij lessen waarbij onder andere conditietraining, sport & spel en steps aan bod komen.

Belangstellenden zijn van harte welkom om eens drie lessen vrijblijvend mee te doen op de maandagavond van 20.30 -21.30 uur!

Neem voor meer informatie contact op met:

Henrike Flierman-Oonk
Raalterweg 47A
7431 PA Diepenveen
Tel. 06 – 53 64 93 68
henrikeoonk@hotmail.com