14 december sluit de afd. voetbal het kalenderjaar af met de Oosttribune, bekend van RTV Oost

Op donderdagavond 14 december as. sluit de afdeling voetbal van Sportclub Wesepe het kalenderjaar af. Op die avond trainen de selectie en de lagere elftallen voor de laatste keer om vervolgens gezamenlijk het sportieve jaar in de kantine op ons sportpark af te sluiten. Natuurlijk hebben wij, om deze avond speciaal te maken, een leuke sportieve publiekstrekker geregeld. 

Rond 20.45 uur starten wij met de Oosttribune, bekend van RTV Oost. Onder aanvoering van televisie presentator en sportverslaggever Bert van Losser worden de laatste sportzaken onder de loep genomen. Natuurlijk wordt Bert van Losser hierin bijgestaan door zijn vaste sidekicks Jan van Staa en Tijmen van Wissing.

Deze vaste rubriek van RTV Oost is zeer bekend met de clubs in de regio, maar ook de Eredivisie en het Nederlands Elftal zullen zeker aan bod komen. Tijdens deze vermakelijke avond is er ook interactie met het publiek, dus onthoud uw vragen goed om ze die avond voor te leggen aan dit panel. Het levert altijd weer een verrassend antwoord op over het voetbalspel, de leiding in en buiten het veld en de hele marketing erom heen.

Nadien is er nog een kleine verloting om de clubkas te spekken. De avond is gratis en voor iedereen toegankelijk en de kantine is open vanaf 20.00 uur.