Allemaal transfervrij naar Wesepe!

recreanten-mix-2-2016-201721 oktober stonden er drie recreanten volleybalwedstrijden gepland in de Nieuwe Coers. Als eerste moest Mix2 het opnemen tegen Twello 3. Op papier een makkelijke wedstrijd… De eerste tegenslag kwam al vlak vóór de wedstrijd toen Hermien, een van de vaste supporters, zich afmeldde. Niet alleen spelers melden zich af, maar supporters ook. En we spelen uiteindelijk ook voor het publiek! Gelukkig druppelden de supporters daarna langzaam binnen. Ook scheidsrechter Henk Jalink kwam wandelend binnen, rechtstreeks vanaf de SW4D.

Het mixteam 2 bestond uit Wim (van de Sallandse Vleesspecialiteiten), Marco (van de Klussenier), Albert (van de jachthonden), Gerrie, Bernadet en Betsy (allemaal van Harrie, behalve Bernadet, die is van Richard). De eerste set werd dik gewonnen door Wesepe, de tweede set ook nog, al ging dit al wat moeilijker… De laatste set was voor Twello, dan gingen zij ook niet met lege handen naar huis. Toch mooi twee puntjes gepakt in een mooie wedstrijd !

recreanten-mix-1-2016-2017De tweede wedstrijd was Mix 1 tegen Twello 1. Bij voorbaat zou je zeggen dat Wesepe geen kans had. Maar het liep weer helemaal anders: Wesepe speelde één van zijn beste wedstrijden, en het werd een hele spannende wedstrijd. Uiteindelijk werd het 2-1 voor Twello. De uitslag is eigenlijk niet zo belangrijk, voor het gevoel was er een overwinning voor Wesepe!

Het team van mix 1 bestond uit: Frits (heet eigenlijk Alfons), Alfons (heet echt Alfons), Jan (heet gewoon Jan), en de dames: Melanie (uit Deventer), en Joke en Marijke beiden halfweg Broekland. Mooi dat al deze dames toch bij Wesepe volleyballen!

recreanten-dames-2016-2017Als laatste moesten de dames het opnemen tegen Nieuw Heeten. Deze wedstrijd is elk jaar spannend, hoe zou het vandaag gaan? De ‘jeugdige’ recreantendames van Wesepe speelden een heel goede wedstrijd, waarin de punten over en weer gingen. De eindstand was 3-0 voor Wesepe! Hartstikke knap! Het fluiten was een klusje voor Marco, ook hij deed dit prima! De dames speelden met de volgende speelsters: Ineke, Jolanda, Linda, Lotte, Ans en Thirza (uit Wesepe, Olst, Eikelhof, Raalte, Deventer, transfervrij allemaal naar Wesepe gekomen!).

Het was weer een mooie volleybalavond, ook nog met mooie resultaten!

Op 18 november 2016 staan er weer drie thuiswedstrijden op het programma :

19.15 uur        Wesepe Recreanten Mix 1 – Haarle 1

20.15 uur        Wesepe Recreanten Dames 1 – Klarenbeek 1

21.15 uur        Wesepe Recreanten Mix 2 – Rood Wit 1

Het ‘nog jongere’ damesvolleybalteam van Wesepe speelt in competitieverband wedstrijden in de Nieuwe Coers. De eerstvolgende thuiswedstrijd is:

3-11-2016       20.30 uur Wesepe dames 1 – Alterno DS 11

Een anonieme speelster