Beker Lettele-Wesepe 2-2

De laatste bekerwedstrijd Lettele Wesepe eindigde in 2-2.
Na twee bekernederlagen, waarbij de tegenstanders een maatje te groot bleken, nu Lettele wel 4 de klasser maar meer dichter bij niveau Wesepe.
Wesepe begon goed en de 7 de minuut schoot Beu een prima voozet van Delano binnen en in de 24 minuut was het weer raak Jorik reageerde goed op een diepe bal van achteruit en zette de doelman op het verkeerde been en schoof de bal in het netje.
Gelukkig voor Wesepe was er geen VAR.
Op slag van rust scoorde Lettele uit een weggekopte kopbal werd de bal in eens langs iedereen in het doel geschoten 1-2.
Na de thee viel Lettele aan en Wesepe had daar aanvankelijk veel moeite mee en met goed verdedigen en wat geluk door slecht schieten van Lettele werden doelpunten voorkomen.
Toch maakte Lettele een kwartier voor tijd gelijk , een diepe bal op rechts werd door de rechterspits lang Lars geschoten 2-2.
Het geeft de ploeg moed om volgende week aan de competitie te beginnen thuis tegen DAVO Deventer.
De opstelling vandaag: Lars Jansen-Robbin Aarnink-Hans Tijhaar-Thom Mensink-Harm Willemsen-Vincent Achtereekte-Davy Timmer Arends-Delano Schotman-Daan Rouweler-Beau de Bone-Jorik Rouweler ingevallen Bram Wonink en Rick van Gelder.