Dames 1 Volleybal binnenkort Kampioen?

Dit seizoen doet het dames volleybalteam het supergoed ! Het is niet meer de vraag of ze kampioen worden, maar wanneer ze kampioen worden ! Dit team, bestaande uit Ineke, Xenia, Linda, Jolanda, Ingrid en Manon heeft bijna alle wedstrijden met 3-0 gewonnen, en staat nu royaal aan kop. Behalve het damesteam, doet de mix 1 het ook heel goed, zij staan op een 2e plek ! De mix 2 staat op een 3e plek (van onderen).

Alle teams kunnen nog wel aanmoediging gebruiken bij de thuiswedstrijden, en het zou leuk zijn als het damesteam in een overvolle gymzaal kampioen wordt! lees gauw verder voor het programma van de Volleybal.

De volgende thuiswedstrijden staan nog op het programma:

vrijdag 8 maart      19.15 uur Wesepe Mix 1- WIK 1

20.15 uur Wesepe Dames 1-SC Luttenberg 2 (kampioen ?)

vrijdag 5 april         19.15 uur Wesepe Mix 2-SV Terwolde 1

vrijdag 19 april       19.15 uur Wesepe Dames 1-SC Klarenbeek 1 (kampioen ?)

20.15 uur Wesepe Mix 2-Sv Wilp 1

De wedstrijden worden in de Nieuwe Coers gespeeld, komt allen !