De laatste tennistoernooien van dit seizoen

Na de Weseper zomerfeesten, als de scholen weer zijn begonnen en alles weer op orde is, staat vooralsnog het laatste tennistoernooi van SC Wesepe op het programma: de dames- en herendubbel. Dit toernooi wordt gespeeld van maandag 25 augustus tot en met vrijdag 31 augustus.

Verder staan er in de herfst nog het gemeentelijke Stipp-toernooi en het afsluitingstoernooi gepland.

Stipp-cup
De Stipp-cup: het gezelligste toernooi van de gemeente Olst-Wijhe. Daarom willen we je nu alvast melden dat de inschrijving voor de Stipp Cup 2014 sinds 1 juli online is. Dit jaar is het toernooi van 22 tot 28 september. Er wordt net als vorig jaar gespeeld op de parken van Wijhe, Olst en Wesepe, en de finales zullen dit jaar gespeeld worden op 28 september op de banen van Ter Spille.

Om het toernooi nog groter en gezelliger te maken hopen we dat je je ook dit jaar weer (vroeg) in wilt schrijven. Voor het inschrijven kijk je op www.toernooi.nl en zoek je op ‘Stipp’.

In de week dat de Stipp-cup gespeeld wordt, is er géén mogelijkheid om de avonden vanaf  18.30 uur vrij de tennissen. De tossavond kan deze week wel doorgang vinden.

Afsluitingstoernooi
Op vrijdagavond 3 oktober 2014 wordt het tennisseizoen al weer officieel afgesloten. Houd deze datum alvast vrij in je agenda!Voor dit toernooi is vooraf geen opgave nodig: we zullen op tossbasis gaan tennissen.